Update houtenergiecentrale Zeist

Beste allen,

Het is een paar maanden geleden dat we op 6 december 2016 de petitie overhandigd hebben aan de Gemeenteraad van Zeist.

Sindsdien hebben we een paar ontmoetingen gehad met wethouder Johan Varkevisser en andere leden van de Gemeente om onze (en jullie) gevoelens over en betrokkenheid bij deze kwestie te tonen.

Zeist is ermee bezig en heeft het doel om in 2030 Klimaatneutraal te zijn.

Als betrokkenen en actieve bewoners hebben wij onze belangstelling getoond om samen met de Gemeente hierin op te trekken om dit doel te bereiken en onze visie daarbij te tonen.

Om dit doel te bereiken heeft Johan Varkevisser  nu een Ronde Tafel discussie georganiseerd om over de Brede Milieuvisie te praten. En om daarbij met diverse belanghebbenden, en met ons, te praten. Wij drieën zijn uitgenodigd om aan deze Ronde tafel discussie en het verdere verloop deel te nemen.

Als je ook betrokken wilt zijn bij het verdere verloop van de doelstelling Klimaatneutraal te zijn, zie dan in de bijlage het raadsvoorstel en kom naar de ronde tafel op 23 februari a.s. om 20.00 (uitvoeringsplan Brede Milieuvisie ca. 21.30)

*Belangrijk: je moet van tevoren aanmelden bij de Griffie (zie gegevens in de bijlage) als je aanwezig wilt zijn!*

En tot slot: aarzel niet om dit bericht te verspreiden onder andere betrokkenen inwoners van de Gemeente Zeist.

Hartelijk dank voor jullie belangstelling Ellie, Martine en Stefan

[pdf-embedder url=”http://www.huisterheide.info/wp-content/uploads/2017/02/DOC-20170214-WA0005.pdf” title=”raadsvoorstel”]

 

Geef een reactie