Aanmeldformulier Buurt- en Belangenvereniging

Al meer dan 25 jaar heeft Huis ter Heide een actieve buurtvereniging. Wij behartigen de belangen van onze mooie buurt, zoals het verminderen van sluipverkeer door onze wijk, de snelheidslimiet op de A28, en – erg actueel ! – de herziening van de bestemmingsplannen en de komst van een Hout Energie Centrale in Dijnselburg. Daarnaast organiseert onze vereniging vele activiteiten, van uiteenlopende aard, zoals ons jaarlijks buurtfeest met barbecue, de Nieuwjaarsreceptie, wandel- en fietstochten, een wijnproefavond, paaseieren zoeken voor de kinderen en nog veel meer andere leuke dingen, al naar gelang de wensen en interesse van onze leden.

Ca. 200 huishoudens in Huis ter Heide, zowel ten noorden als ten zuiden van de Amersfoortseweg, zijn lid van onze vereniging. Dat vinden wij een mooi aantal, maar het kan altijd beter. Want wanneer ook ú zich aansluit, krijgt onze vereniging meer invloed en meer armslag. Om de kosten hoeft u het niet te laten; de contributie bedraagt slecht € 17,50 per jaar per huishouden. Daarvoor kunt u deelnemen aan de alle activiteiten die we organiseren, zoals hierboven genoemd, en krijgt u via e-mail regelmatig onze “Nieuwsflits” toegestuurd met alle actuele informatie van zaken die in Huis ter Heide en in onze wijk spelen.

Wij zouden het fijn vinden om u als nieuw lid te mogen begroeten. Voelt u daarvoor, dan kunt u zich simpelweg aanmelden via het onderstaande aanmeldingsformulier.

  Aanmeldformulier (velden met een * zijn verplicht)

  Aanhef: De heerMevrouwFamilie

  Naam*: Voornaam*:

  Geboortedatum (JJJJ/MM/DD)*: Voorletters:


  Aantal huisgenoten:

  Naam partner: Geboortejaar partner:

  Naam kind: Geboortejaar kind:

  Naam kind: Geboortejaar kind:

  Naam kind: Geboortejaar kind:

  Naam kind: Geboortejaar kind:


  Adres*

  Postcode* Woonplaats*

  Telefoon* Mob.

  E-mail

  IBAN-rekeningnr.* Ten name van*

  Ik geef mij hierbij op als lid van de Buurt- en Belangenvereniging Huis ter Heide

  Ik ben akkoord met de contributie die is vastgesteld op € 17,50 per jaar per huishouden