Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

NLdoet2017

11 maart 2017 @ 10:00 - 17:00

Gratis

HomeHet Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. 

Ook in Huis ter Heide wordt gezocht naar vrijwilligers. Op dit moment zijn er 2 projecten waar u zichzelf via de site van NLdoet voor kunt aanmelden:

 

 

 

 

1. Vloer leggen Centrale Ruimte Dinslo

Kardinaal Alfrinkhof 39 A, 3712 DD Huis ter Heide
Zaterdag 11 maart 10:00 – 17:00 8 van 10 vrijwilligers Binnenklus

Aanmelden voor klus

Omschrijving

Yes! De herinrichting van de grote centrale ruimte is bijna klaar! Veel uurtjes, zweet, verf en koffie is er al in gaan zitten, maar nu is het bijna zover. Naast wat afwerkklusjes hebben we nog maar één grote klus en dat is het leggen van een duurzame, nieuwe vloer. Help je mee?

Resultaat

We willen graag een mooie, duurzame vloer in de grote centrale ruimte leggen zodat die weer voor lange tijd gebruikt kan worden voor mensen van het hofje én daarbuiten. Naast deze grote klus hebben we nog mensen nodig voor het afwerken van het podium en het plaatsen van een plaat tegen een binnenraam.

Bijzonderheden

Leuk als je meehelpt! Koffie en lekkers wacht je na de klus en natuurlijk kun je kennis maken met andere mensen die hier wonen. Je kunt je melden bij de ingang op nummer 39a.

2. Zet ze in de bloemetjes ECR De Horst

Ruysdaellaan 12, 3712 AT Huis ter Heide
Zaterdag 11 maart 10:00 – 14:00 10 van 10 vrijwilligers Binnenklus

Aanmelden voor klus

Omschrijving

Het voorjaar komt er aan, een goed moment om onze bewoners eens lekker in de bloemetjes te zetten. Daarom vragen wij uw hulp tijdens onze ‘groendag’.

In de ochtend maken we gezamenlijk het buitenterras schoon en plaatsen we nieuwe plantjes. Daarnaast helpen we bewoners bij het ompoten van hun kamerplanten.

We hebben ook hulp nodig bij creatieve activiteiten, bloempotten beschilderen en bloemschikken. Zo halen we het voorjaar naar binnen bij ECR De Horst.

Resultaat

Een gezellige dag voor bewoners en vrijwilligers met als resultaat een fleurig terras.

We zetten onze bewoners letterlijk en figuurlijk ‘in de bloemetjes’.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld

Gegevens

Datum:
11 maart 2017
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

NLdoet
Site:
http://www.nldoet.nl/
  Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

  Aanmelden voor bestaande gebruikers
     
  Nieuwe gebruiker
  *Verplicht veld