Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

De Algemene Ledenvergadering van de BBVH

6 april 2017 @ 19:30 - 20:30

Gratis

Op 6 april organiseert de Buurt en Belangenvereniging Huis ter Heide zijn Algemene Ledenvergadering. Op deze ledenvergadering zal een bestuurswisseling gaan plaatsvinden waarbij 4 leden aftreden, waarvan 3 zich niet herkiesbaar stellen. Dat betekent dat, ter vervanging, drie nieuwe leden zullen moeten worden aangesteld door de ALV. Tevens willen we bij die gelegenheid het aantal bestuursleden weer op het, volgens onze statuten, maximale aantal van 7 brengen. Dat betekent dat er dus vier nieuwe bestuursleden benoemd zullen worden. Benoeming zal plaatsvinden door de ALV. 

Het huidige bestuur heeft het genoegen aan u de volgende kandidaten voor te stellen voor de open plaatsen:

 • Ellie Platt, als nieuwe voorzitter
 • Nicole Vergouwe
 • Heidi Kartawidjaja
 • Soela Kap

Aftredende leden zijn: Ria Dullaart, Marion Wemekamp en Wil Nuijen.

Volgens de statuten kunnen tegenkandidaten worden ingediend: “tegenkandidaten kunnen door tenminste tien leden worden ingediend, uiterlijk vier en twintig uur voor de betreffende vergadering, met een schriftelijke verklaring van de kandidaat een eventuele benoeming te zullen aanvaarden”.
De stukken voor deze vergadering zult u ontvangen met het laatste nummer van ons Buurtjournaal in zijn huidige vorm, dat verschijnt in de laatste week van maart. (wij zullen proberen deze stukken ook voor deze datum op de website te publiceren)

Wij  hopen dat de huidige leden van de buurt en belangenvereniging Huis ter Heide akkoord gaan met de aankomende veranderingen, wij kijken er in ieder geval met veel enthousiasme naar uit. Wij hopen dan ook dat de leden die zowel lid zijn van de WhatsApp groepen als de BBVH naar de Algemene Ledenvergadering komen om voor deze verandering te stemmen!

We doen daarnaast ook een oproep aan al onze leden om te laten weten wat u van deze verandering vind en wat uw ideeën en verwachtingen zijn van een Buurt en Belangenvereniging. U kunt dit doen via de Buurtbabbel of via het forum

Groetjes,

Ellie, Soela en Nicole

De vergadering zal plaatsvinden in Dinslo (Kardinaal Alfrinkhof 39A)

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld

Gegevens

Datum:
6 april 2017
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
Gratis

Organisator

BBVH

Locatie

Dinslo
Kardinaal Alfrinkhof 39A
huis ter heide, Utrecht 3712ah Nederland
  Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

  Aanmelden voor bestaande gebruikers
     
  Nieuwe gebruiker
  *Verplicht veld