Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Informatie bijeenkomst werkzaamheden Hobbemalaan

20 maart 2018 @ 11:00 - 12:00

Datum12 maart 2018Ons kenmerk 

 

Burgerservicenummer Uw kenmerk0219312
Bijlage(n) Behandeld doordhr. T. van den Hurk
OnderwerpWerkzaamheden Hobbemalaan en fietspad

 

Geachte heer, mevrouw,

In deze brief informeer ik u over werkzaamheden aan de Hobbemalaan die gepland staat voor het derde kwartaal 2018 en naar verwachting twee weken gaan duren. Daarnaast nodig ik u uit voor een inloopspreekuur waar u vragen kunt stellen of een nadere toelichting kunt krijgen over de werkzaamheden.

Wat zijn de werkzaamheden?

De werkzaamheden zijn deels groot onderhoud (het vernieuwen van de asfaltdeklaag). Tegelijkertijd worden rode fietssuggestiestroken aangebracht om fietsers een zichtbare plek op de weg te geven. Dat is vergelijkbaar met het noordelijke deel van de Hobbemalaan.

Daarnaast wordt ook een deel van het fietspad op de oude spoorlijn verlegd, zodat het fietspad uitkomt op de Hobbemalaan (net ten zuiden van het Wallard Sacrékamp), en niet meer op de Amersfoortseweg (N237). Waar het verlegde fietspad aansluit op de Hobbemalaaan wordt een plateau aanglegd om de snelheid van het autoverkeer te beperken en de attentie te verhogen. Het deel van het fietspad op de oude spoorlijn dat tussen de weilanden ligt wordt als fietspad opgeheven.

Verder komt er een voorrangsregeling, zodat verkeer uit de Ruysdaellaan (de tak nabij de Amersfoortseweg) voorrang moet verlenen op verkeer (auto en fiets) in de Hobbemalaan.

Start werkzaamheden

Enkele dagen voor de werkzaamheden beginnen zal de aannemer de aanwonenden informeren over de aanvang daarvan en eventuele omleidingen.

Informatie

Als u over deze werkzaamheden vragen heeft kunt u o.a. op het spreekuur van de wijkmanager op 20 maart binnenlopen bij de tennisbaan op Dennenlaan 6 in Bosch en Duin van 11.00-12.00 uur.

U kunt ook mailen met de gemeente Zeist, gericht aan dhr. t.van.den.Hurk@zeist.nl of bellen via 14030.

 

Met vriendelijke groet,

 1. van den Huk

projectleider verkeer

 

Ik werk op wisselende dagen in de gemeente Zeist en ben het beste bereikbaar via het bovenstaande mailadres.

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld

Gegevens

Datum:
20 maart 2018
Tijd:
11:00 - 12:00

Organisator

Gemeente Zeist
Telefoon:
14 030
Site:
https://www.zeist.nl/organisatie-bestuur/contact/

Locatie

Tennisclub Bosch en Duin
Dennenlaan 6
Bosch en Duin, Utrecht Nederland
+ Google Maps
  Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze website. Als u een bestaande gebruiker bent, logt u dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

  Aanmelden voor bestaande gebruikers
     
  Nieuwe gebruiker
  *Verplicht veld